Geld waar u recht op heeft!


Contra-deal.nl is in het leven geroepen om u als verzekerde†optimaal bij te staan in het geval van schade. Een ongeluk zit in een klein hoekje en wanneer het zich voordoet is het voor u van groot belang dat de schade zo goed mogelijk geregeld wordt. Deze website biedt u direct online oplossingen en helpt u op die manier uw schades beter te regelen. Voor de†vaak voorkomende†schades vindt u kant en klare oplossingen die u bij bestelling meteen in uw mailbox ontvangt.

De informatie die u op deze website vindt is volledig onafhankelijk van de verzekeringsmaatschappijen samengesteld en is bedoeld om uw individuele belangen te behartigen ten tijde van schade. Vaak komt het voor dat verzekeringsmaatschappijen onvoldoende uitkeren in geval van schade. Het advies dat u op deze website aantreft zorgt ervoor dat u zich beter kunt wapenen tegen deze vervelende situaties.

Contra-deal.nl is samengesteld door onafhankelijke specialisten, aangesloten bij de stichting RECO,†die uw belangen behartigen en niet die van de verzekeringsmaatschappij. Wanneer een schade niet naar uw tevredenheid is afgehandeld biedt deze website u uitgebreide informatie om alsnog het onderste uit de kan te kunnen halen.

Op deze website vindt u onder andere adviezen omtrent contra-expertise, brandschade, stormschade, waterschade, inboedelschade en†transportschade. Maar ook letselschade,W.A. schade, taxatie en onteigening komen uitgebreid aan bod.